Opskrift på biksemad med frankfurtere og spejlæg
Biksemad med frankfurtere og spejlæg
""

Biksemad med frankfurtere og spejlæg

Opskrift af:
45 min.
Antal personer: 4
Opskriften på biksemad med frankfurtere og spejlæg er venligst udlånt af Mads Schytte (Tidl. Gastromand - nu Mad & Monopolet).
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • 800 g kartofler
  • 400 g knoldselleri
  • 1 pakke frankfurtere
  • 2 hele løg
  • 3 kviste timianblade
  • 1 lille bundt persille
  • 3 spsk. olie
  • Salt og friskkværnet peber
  • 4 æg

Tilbehør:
Rugbrød, ketchup, engelsk sauce.

Fremgangsmåde

Opskriften er venligst udlånt af Mad & Monopolet. Mad & Monopolet er stiftet af den tidligere ”Gastromand” Mads Schytte. 
Se Mad & Monopolets detaljerede opskrift på biksemad med frankfurtere og spejlæg her.

  1. Skær kartoflerne og selleri i tern.
  2. Kog kartoflerne og selleri ca. 12 min. i letsaltet vand.
  3. Hæld vandet fra og damp dem tørre.
  4. Hak løgene og skær pølserne i skiver (ikke for tynde).
  5. Steg først pølserne gyldne og læg dem til side.
  6. Steg de hakkede løg, til de er klare.
  7. Kom kartofler og selleri ved. Steg dem gyldne og let sprøde.
  8. Læg pølserne tilbage på panden sammen med timian og steg 1-2 min.
  9. Steg 4 spejlæg på en anden pande.
  10. Drys biksemaden med hakket persille og læg æggene ovenpå.
  11. Servér straks med rugbrød, ketchup og engelsk sauce.
Find flere inspirationsvarer i vores store udvalg af vine.