- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 800 g kartofler
- 400 g knoldselleri
- 1 pakke frankfurtere
- 2 hele løg
- 3 kviste timianblade
- 1 lille bundt persille
- 3 spsk. olie
- Salt og friskkværnet peber
- 4 æg
Tilbehør:
Rugbrød, ketchup, engelsk sauce.
Fremgangsmåde
Opskriften er venligst udlånt af Mad & Monopolet. Mad & Monopolet er stiftet af den tidligere ”Gastromand” Mads Schytte.
Se Mad & Monopolets detaljerede opskrift på biksemad med frankfurtere og spejlæg her.
- Skær kartoflerne og selleri i tern.
- Kog kartoflerne og selleri ca. 12 min. i letsaltet vand.
- Hæld vandet fra og damp dem tørre.
- Hak løgene og skær pølserne i skiver (ikke for tynde).
- Steg først pølserne gyldne og læg dem til side.
- Steg de hakkede løg, til de er klare.
- Kom kartofler og selleri ved. Steg dem gyldne og let sprøde.
- Læg pølserne tilbage på panden sammen med timian og steg 1-2 min.
- Steg 4 spejlæg på en anden pande.
- Drys biksemaden med hakket persille og læg æggene ovenpå.
- Servér straks med rugbrød, ketchup og engelsk sauce.