- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
Saucen:
- ½ -1 frisk rød chili (efter smag)
- 1 rød peber
- 1 mellemstor tomat
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- 3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- 1 spsk. citronsaft
Yderligere:
- Svinekoteletter til 4 personer (ca. 8 stk.)
- Salt
- Karry
- Olivenolie til stegning
- 1 appelsin
- En lille sjat hvidvin
Tilbehør: ris, speltkerner eller grønne linser.
Fremgangsmåde
Forbered og hak alle ingredienser til saucen. Kør dem i en blender til en cremet konsistens. Sæt til side.
Varm olien på en stegepande. Drys koteletterne med salt og karry og brun dem i ca. 2 min på hver side. Skræl appelsinen og skær den i mundrette stykker. Hæld pebersauce og hvidvin på panden til koteletterne og tilføj appelsinstykkerne. Lad simre i ca. 8-10 min. Servér straks med ris, speltkerner eller grønne linser til.
Alternativ: Prøv retten med kyllingebryst i stedet for koteletter.