- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 6 pigeon æbler
- 200 g andelever
- 1 lille løg
- 1 lille madæble
- 1 fed hvidløg
- Lidt rosmarin
- 1 dl portvin
- Salt og friskkværnet peber
- Evt. fløde og smør
Fremgangsmåde
Rens andeleveren for hinder og sener. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl madæblet og skær det i små tern. Svits løgene med rosmarin i lidt olie, kom æbleternene og andeleveren ved og steg det let. Hæld portvinen ved og lad det koge ind ved dæmpet varme. Krydr med salt og friskkværnet peber. Kom andeleverblandingen i en hurtighakker og kør det til en jævn masse. Tilsæt evt. lidt fløde eller smør. Vask pigeon-æblerne og skær toppen af med stilken på. Udhul æblet uden at stikke hul igennem. Fyld andelever-cremen i æblet, læg æble-låget på og stil dem i en smurt bradepande. Stænk med lidt ekstra portvin og bag æblerne i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader lige inden servering.