Fiskeruller med tomat og purløg
Fiskeruller med tomat og purløg
"

Fiskeruller med tomat og purløg

Opskrift af:
25 minutter
Antal personer: 4
Denne nemme og delikate ret, som min kære mand af og til laver til mig, kræver en lige så delikat forfriskende hvidvin - eller endda en mousserende!
Udskriv opskrift

Ingredienser

  • Ca. 3 rødspættefileter per person
  • 1 bundt purløg
  • 2-3 tomater
  • Salt og friskkværnet peber
  • Ekstra jomfruolivenolie til pensling

Tilbehør: nye kartofler og grønne asparges

Fremgangsmåde

Placer en skive tomat og nogle lange stykker purløg på midten af hver fiskefilet og rul sammen. Pensl rullerne med olie og læg dem forsigtigt på et grillnet. Grill dem nogle minutter på hver side og drys med havsalt og peber. Denne ret kan serveres både som forret til gæster eller som lækker hverdagsmad.