- 86 40 44 44
- Fri fragt fra 699,- eller ved 6 fl.
Udskriv opskrift
Ingredienser
- 500 g rensede svampe efter eget valg.
- Tørrede svampe er også velegnede. Husk at udbløde dem godt i kogende vand inden, og brug lidt af svampevandet i suppen. Det giver ekstra smag.
- 2 pastinakker
- 2 persillerødder
- 1 porre
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 l hønsebouillon
- 2 dl fløde
- Frisk basilikum
Fremgangsmåde
Skær svampene i passende stykker/skiver. Hak løg og hvidløg fint, skræl rødderne og skær dem i tern, rens porren og skær den i tern.
Varm en gryde op med lidt olie og svits løg og hvidløg først. Kom så svampene i og svits dem – derefter kommer du rødderne og porrerne i. Svits det hele godt igennem, tilsæt så hønsebouillonen og lad det komme i kog. Kog det i ca. 5 min. og tilsæt herefter fløde. Kog det igen.
Jævn evt. suppen lidt. Smag til med salt og peber. Lige inden servering tilsættes frisk basilikum.
Servér suppen med groft brød. Ønskes mere ”fyld” i suppen, kan der fx tilsættes stegt kyllingebryst skåret i stykker.
Til efterårssuppe med svampe og rodfrugter anbefaler vi:
Murphy-Goode Chardonnay
119,95 DKK
159,00 DKK
159,00 DKK
Pinot Gris Tradition
150,00 DKK
165,00 DKK
165,00 DKK
Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato
125,00 DKK
139,00 DKK
139,00 DKK
Murphy-Goode Chardonnay
119,95 DKK
159,00 DKK
159,00 DKK
Carmel Road Monterey Pinot Noir
129,95 DKK
199,00 DKK
199,00 DKK
Maranges 1er Cru Clos Roussots
320,00 DKK
359,00 DKK
359,00 DKK
Giant Steps, Sexton Vineyard Chardonnay
349,00 DKK
389,00 DKK
389,00 DKK
Godeval Godello, Cepas Vellas
199,00 DKK
225,00 DKK
225,00 DKK